(Ebook) Langsai Hutang kad Kredit (Edisi Covid-19) - Oleh Shamsuddin Kadir

(Ebook) Langsai Hutang kad Kredit (Edisi Covid-19) - Oleh Shamsuddin Kadir


BISMILLAH. NABI MUHAMMAD SAW.


EBOOK INI MENGANDUNGI 12 TEKNIK UNTUK DIPILIH BERDASARKAN SITUASI YANG KITA LALUI SUPAYA MAHU TIDAK MAHU TEMPOH 2 TAHUN ADA TEMPOH MAKSIMUM KITA PERLU BERHADAPAN DENGAN HUTANG KAD KREDIT. ITU PALING LAMA, JIKA BERTINDAK.


YANG MENARIKNYA KAMI ADA PESERTA YANG MENJELASKAN 100% HUTANGNYA HANYA DALAM MASA 2 HARI, ADA YANG HABIS DI DALAM MASA 6 - 7 BULAN.
TAPI KALI INI DENGAN EBOOK YANG DIKEMASKINI DENGAN SITUASI COVID19, MORATORIUM DAN KEBAIKAN LAIN YANG ADA, KAMI YAKIN INSYAA ALLAH


HUTANG KAD KREDIT SAUDARA WAJIB HABIS SEBELUM 1 OKTOBER 2020 SEKIRANYA SAUDARA MASIH ADA GAJI ATAUPUN PENDAPATAN DAN MENIKMATI KEBAIKAN COVID 19Ramai tidak sedar, hutang kad kredit berganda setiap 4 tahun. Jika ada hutang RM5,000 tahun 2020, hutang itu menjadi RM, 10,000 dalam pada tahun 2024. Jika ditinggalkan lagi tidak bayar, hutang menjadi berganda kepada RM 20,000 pada tahun 2028. Hutang naik RM 15,000 ekstra dalam masa 8 tahun!

Bagi individu yang sudah terbelit hutang kad kredit, inilah masa yang paling rugi jika kita tak gunakannya untuk terus melangsaikan hutang-hutang kad kredit kita sekali gus. 

 Ada testimoni yang berjaya langsai hutang kad kredit dalam masa kurang 3 hari selepas mengamalkan tip di dalam ebook ini.

Insyaa Allah, baca bismillah sebelum mulakan pembelian, dan didoakan individu yang membeli ebook ini dapat membantu memerdekakan diri kita dari belenggu hutang yang tak berpenghujung dan juga turut membantu orang-orang lain yang turut sama terbelit hutang ini. Amin.


---- 

"TEKNIK EFEKTIF, CEPAT BAYAR HUTANG, DI LUAR JANGKAAN”

Cara praktikal langkah demi langkah melangsaikan hutang kad kredit SEHINGGA SELESAI!  Insyaa Allah.

ANTARA YANG PALING MENARIK IALAH: 

HUTANG INI BOLEH HABIS SEBELUM ATAUPUN DALAM 6 BULAN, JIKA GAJI MASIH ADA

Sama Ada Bank Bagi Diskaun ataupun Orang Lain Tolong Bayarkan, itu antara teknik paling best, Insyaa Allah.

Ebook ini adalah untuk mempelajari teknik agresif dan pasif bagi membebaskan, melangsaikan belenggu hutang kad kredit yang semakin lama, semakin bertambah.

 Terdapat lebih kurang 12  teknik pilihan untuk tuan dan cik puan pilih berdasarkan situasi, dalam memilih jalan melangsaikan hutang kad kredit dengan cepat, jimat dan dapat diskaun.

Insyaa Allah ebook ini memberikan kemahiran yang praktikal, iaitu berdasarkan pengalaman Shamsuddin Kadir sendiri yang pernah terjebak dengan kad hutang ini. dan juga pengalaman pembaca-pembaca buku hasil tulisan beliau serta peserta-peserta kursus yang beliau jayakan.

 Dengan izin Tuhan, ‘track record’ yang paling cepat ialah, ada yang sudah melangsaikan hutang kad kredit mereka seawal DUA HARI setelah  mempraktikkan teknik-teknik praktikal dalam ebook ini.

 

EBOOK INI TIDAK LEBIH DARI 40 MUKA SURAT, KERANA IANYA DIBUAT BUKAN UNTUK TUAN MENGHAFAL, SEBALIKNYA BERTINDAK TERUS.


HARGA DITAWARKAN ADALAH HARGA MAMPU MILIK. MAKAN DI KFC ATAUPUN PIZZA UNTUK SEBUAH KELUARGA LEBIH PADA ITU.ebook telah dikemaskini dengan kenyataan pihak Bank Negara & kerajaan (pada 30 April & 1 Mei yang lalu) tentang caj faedah / keuntungan bank yang akan dikenakan semula ke atas moratoriumPerhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
RM 30 - Ebook Langsai Hutang Kad Kredit (SK)
RM 39 - Pakej Combo 2 Ebook (Buat Duit Dengan Moratorium RM25 + Langsai Hutang Kad Kredit RM30) RM 39 SHJ!
RM 25 - Ebook Buat Duit Dengan Moratorium Covid19 (SK)
RM 20 - PROMO TERHAD : Ebook Menyusun Semula Kewangan Sempena COVID19 (SK)
RM 30 - Ebook Menyusun Semula Kewangan Sempena COVID19 (SK)
BELUM MULA
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


WhatsApp Kami